|
|
| Autor | Správa |
|---|
Rijana von Eternity

Počet príspevkov: 117 Age: 1003 Registration date: 21.09.2007
 | Predmet: Hora Po september 24, 2007 4:15 pm | |
| Hora plná vyhnancov, cez zimu skrehnutých na smrť, cez leto nechránených od pulóvrov a cez jeseň zraniteľní a tak isto aj na jar. Nevedia, čo ich čaká. Je ich tu viac než dosť a prichádzajú ďalší. Zotročte si ich, zabite ich... |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 9:30 am | |
| *vstúpi na toto temné miesto aobzerá sa okolo seba* krásne *obdivne zašepká* toto miesto s ami páči *začne sa okolo seba obzerať az achytí v kroví pohyb* Al čo to tu máme*zaškerí sa a vykročí tam* Kto si?*precedí cez zyby chytiac nejakeho muža celeho špinaveho azapachajuceho* Som nikto..nikto pustite ma!*zašepká vystrašene, Rosalind na neho znechutene pozrie a odhodí ho daleko od seba* NEchutné...nechutné *zašomre * |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 9:56 am | |
| *začuje šum a hluk a zamieri k mietu odkial to vychádza zazrie ženu akývne na vlka aby ju obišiel a sama k nej vykročí* vítam ťa?! Kto si?*prejde rovno k veci* |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 12:33 pm | |
| *zvrtne sa k prichadzajucej žene* kto som?*zahladí sa jej do očí a snaží sa o nje neičo zistiť, prekvapene zistí, že sa to nedá, prekvapene sa na nu pozrie a predstaví sa* Som Rosalind Beau Pre a som bosorka a tvoje ctené meno?*spýta sa jej s ironickým uškrnom na perách* |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 12:37 pm | |
| *škaredo sa na nu pozrie* tú ironiu si nechaj bosorka som MAgdalene Saint Clair a som vodkyna vlkolakov, stále si mi neodpovedala čo tu robíš *začne okolo nej krúžiť* o čo si sa to pokúšala v mojej mysli? ako si si všimla na mna tieto tvoje čitanie neplatie bosorka takže si dávaj pozor na koho to použiješ *vyhráža s ajej potichu uplne pri nej* |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 12:39 pm | |
| Vlkolaci, tá rasa ešte žije?*podpichne ju jedovato* myslela som, že vás psy už vyhubili a nemusi ťa zaujimať čo tu robím vrať sa k svojim poslušným psíkom |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 12:43 pm | |
| je ti dúfam jasné, že za toto mi zaplatíš?*spýta sa jej ovladajuc svoj hnev* a veľmi draho*pozrie na mesiac a začne sa meniť*nemala si provokavať bosorka *premení sa uplne a skočí po nej, z opačnej strany na nu skoči aj jej nový pomocník a zvalia ju na zem* |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 12:47 pm | |
| *premiestni sa z dola hromady kusok opodial a silno kopne Magdalen do brucha* nič som ti nespravila tak ma aj s tým svojim bastardom nechaj *kričí na nu nehnevane* |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 12:50 pm | |
| *nečakaný útok Rosalind ju zaskočil premení sa nazad do svojej ludskej podoby a zamyslene na nu hladí*možno som sa skutočne unáhlila*povie a ospravedlnujuco na nu pozrie* ale nikdy viac neurážaj moju rodinu *zaprisaháva ju* |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 12:53 pm | |
| ospravedlnujum sa ale to patri k mojej povahe a skutočne nemám čas a ani náaldu tvoje chválenkarske reči ale ak môžem navrhnúť mier?*spýtavo na nu pozrie a napriahne ruku* |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 12:57 pm | |
| *pozrie na jej ruku a na nu** dobre ale nemysli si, že ti všetko len tak rpejde ak na zase naštveš ponesieš dosledky*ruku prijme a potrasie nou* ako dlho si tu? *spýta sa jej tentoraz už priatelskym tonom* |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 1:03 pm | |
| *sice na nu stále podozrievavo hladi ale odpovie jej* no práve som rpišla a akosi to tu nepoznám vlastne toto je rpvé miesto kde som sa tu zastavila*povie a rozhodi rukou okolo seba* nevieš kde by sa dalo najesť? chcela som niekoho chytiť ale našla som iba akésiho špinaveho potkana a nechcem umrieť na otravu jedlom*povie a zachychoc sa* |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 1:06 pm | |
| *na perách s ajej zjaví slabí úsmev* ani ja tuniesom dlho ale zase narozdiel od teba som sa už najedla v meste je to celkom dobre a nieje tam tak veľa ako si ich to nazvaal? ...ach áno potkanou ideme teda tam? |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 1:09 pm | |
| takže na tom si len o niečo lepšie ako ja*prehodí veselo* môžeme ísť niekam a nevieš či tu je neičo ako hostinec som smädná |
|
 | |
Anonymný Anonymný
 | Predmet: Re: Hora So október 06, 2007 1:13 pm | |
| dufam, že tu take niečo je ale neviem možno by sem sa tu mohli poobzerať alebo aj nie, niekto tu je...*prehodí akoby nič a píkne na vlka, ktorí odbehne do krovia a vytiehne odtial najekeho chlapa*Pusti ho*prikáže mu, podíde k nemu *Prečo si nás špehoval?*nehnevane sa na neho oborí* jedným uderom ruky by som ťa mohla zabiť to chceš? *jedovato sa ho spýta, pozrie na Rosalind a čaká na jej reakciu* |
|
 | |
|