Moenia malum

...krajina plná záhad, mýtov a tajomstiev...
,,, mozno práve Vy odhalíte jedno z nich!

DomovOznamCalendarFAQHľadaťRegistráciaZoznam užívateľovUžívateľské skupinyPrihlásenie

Share | 

Hora

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down 
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Hora   St september 09, 2009 3:13 pm

cez mysel je poslal slova *vies ze bi som ta mohol jednou ranou zabyt ??* premenil sa na zloveka a vitasil mec co nosil ba chrbte zdvihol ju a pritisol ku stromu, mec je pritisol ku krku. Odhrnul jej vlasy z cela a pozrel sa jej do oci a povedal * vodkina hovori ze som este mlady ale teraz ja rozhodujem o tvojom zivote alebo smrti!!!.* po chvili rozmyslania povedal * mozes ist ale ked ta este raz uvidim tu, (zachechtal sa) zabijem ta !!* mec povoluil a ustupil o krok do zadu bol kedy kolkvek pripraveny prebodnut ju alebo sa premenit tu schopnost ovladnut sa mal medzi vlkolakmi mimoriadnu vedel sa pocaz noci premienat na cloveka pomyslel si *hm mozno sa pokusi otestovat moje reflexi, ale nie, je, ak je rozumna odide* zapichol mec do zeme a sadol si na kamen stale bol pripraveny sa premenit.
Návrat hore Goto down
Rijana von Eternity

Počet príspevkov: 117
Registration date: 21.09.2007

OdoslaťPredmet: Re: Hora   Št september 17, 2009 9:14 pm

*Zarazene zastane stáť na mieste* Jack, hora. *povie potichu svojmu démonovi a razom zmizne v oblaku čiernej hmly. Zjaví sa medzi stromami na hore a prezrie si úkosom okolie. Vlkolak... ten, ktorého tu videla. A démon? Asi áno. Zhlboka sa nadýchne a pomaly pokročí z tieňa stromov von* Milý vlkolak, *začne potichu a premeriava si ho, s najväčším nepokojom a hnusom v očiach* Smiem mať jednu jedinú otázku? *spýta sa ho ľadovým, ale tichým a tajomným hlasom. Pomaly pokročí pred neho a aj pred jeho zapichnutý meč. Urobí niečo v podobe smiešnej poklony, akoby sa mu vysmievala, ale ak vie, kto ona je, tak sa o nič nepokúsi* Čo to tu predvádzate?! Myslím, že nie tanec zamilovaných, pán... Barahir *sykne. Áno, každého pozná, vedie si záznamy, ktoré sa len tak samé objavia v spisoch, ktoré má poukladané doma. A zatiaľ vie iba o tomto vlkolakovi so silou, ktorú má* Ak sa okamžite neupokojíte, budem musieť podstúpiť jeden radikálny krok, ktorý som zatiaľ nikdy neurobila. Ale myslím, že by ste si mali šetriť sily, pretože onedlho bude naozaj niečo, čo Vaše sily bude potrebovať. *Ruky si zloží za chrbtom a prezrie si milého pána sediaceho pred ňou*

I love my best friends, I am friendly person, but I don't know, what is love.
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi http://moenia-malum.pforum.biz
Michelle Snow

Počet príspevkov: 24
Registration date: 08.11.2008

OdoslaťPredmet: Re: Hora   Po september 21, 2009 2:24 pm

*opreta o strom mlcala, z lesa sa vynorila pre ňu neznama osoba,pomaly sadla na zem*
Návrat hore Goto down
Zobrazit informácie o autorovi

Hora

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore 
Strana 4 z 4Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
Moenia malum :: Za bránou-